Over mij


Mijn naam is Shannen Reinders, logopedist en praktijkhouder bij Kinderlogopedie Reinders. Ik ben 28 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in Doetinchem. In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Sindsdien heb ik met veel enthousiasme gewerkt als logopedist in de vrije vestiging. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij verschillende logopediepraktijken (o.a. op basisscholen en bij een kinderopvangorganisatie) en in 2023 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Arnhem Noord.

In de logopedie richt ik mij voornamelijk op taal- en spraakproblemen bij kinderen. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen groeien en zich ontwikkelen. Communicatie is een belangrijk aspect in de ontwikkeling van elk kind. Wanneer de communicatieve ontwikkeling niet optimaal verloopt, kan er veel onbegrip en frustratie ontstaan. Ik ben dan ook vastbesloten om deze kinderen te helpen het zelfvertrouwen en plezier (terug) te krijgen in de communicatie.

Mijn doelstelling is om voor elke cliënt logopedie op maat te verzorgen, in een ontspannen en persoonlijke sfeer waar zij zich prettig voelen. Mijn creativiteit zet ik graag in om op zoek te gaan naar mogelijkheden om speelgoed, spelletjes of creatieve activiteiten in te zetten tijdens het werken aan logopedische doelen. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen het beste leren wanneer zij plezier hebben.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft of als u wilt bespreken hoe ik uw kind kan helpen.