Thema Pasen

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 10:37

Thema Pasen

Al helemaal zin in de lente! De komende weken wordt er met een aantal kinderen in het thema Pasen gewerkt.

Hoe leuk zijn deze pratende eieren van de @actionnederland? Ze maken geluid en zijn dus makkelijk te vinden door kleine kinderen. We stoppen er plaatjes van doelwoorden uit de taal- of articulatietherapie in en verstoppen het ei. Als het ei is gevonden, halen we de plaatjes eruit en vertellen we wat we hebben gevonden.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.