Leren lezen

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 13:22

Leren lezen en schrijven met @letterslereniseeneitje.nl en @taalinblokjes is een feestje!

In mijn behandelingen gebruik ik graag de tekeningen van @letterslereniseeneitje.nl, door de leuke tekeningen worden de (schrijfwijzen van) klanken beter onthouden. Zo ook op de foto bij het automatiseren van (o.a.) tweeklanken.
De methode @taalinblokjes zet ik hier ook bij in. Door de verschillende soorten klanken een kleur te geven, wordt de klankstructuur van ons taalsysteem goed zichtbaar en wordt het fonologisch bewustzijn gestimuleerd, wat helpt bij het leren lezen en spellen.

Deze topper heeft hard gewerkt en kon de lastige tweeklanken na afloop helemaal zelf schrijven.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.