Plezier in de behandeling!

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 12:03

Wat een plezier vanochtend! We speelden dit spelletje van Peppa Big op de kermis en mochten hierbij veel foto's maken. Hierdoor konden we het doelwoord 'foto' uit de articulatietherapie vaak herhalen. En met succes! Uiteraard mochten de gemaakte foto's aan het eind van de behandeling geprint mee naar huis om daar verder te oefenen.

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.