Poppenhuis

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 11:48

“Papa, wanneer mag ik weer naar die mevrouw met het poppenhuis?”

Had een cliëntje vorige week tegen haar vader gezegd. Van alle materialen in de praktijkruimte is het poppenhuis toch wel het meest populair. Regelmatig nemen kinderen gezellig een kijkje bij de poppen die daar wonen🛏️🛁.

Hoe leuk is het dan dat het poppenhuis ook tijdens de logopediebehandelingen kan worden gebruikt. Samen met het kind kunnen we werken aan taalvaardigheden zoals woordenschat en zinsbouw, oefenen we articulatiedoelen en wordt ook de creativiteit en fantasie gestimuleerd🌈🏰.

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.