Samen staan we sterk!

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 14:08

Samen staan we sterk!

Morgen is het de Dag van de Logopedie. Dit jaar is het thema: 'Samenwerking logopedie met andere zorgprofessionals en naasten'. Logopedisten, zorgprofessionals en naasten werken samen voor de best mogelijke zorg. De Dag van de Logopedie benadrukt de waarde van deze samenwerking.

Kinderlogopedie Reinders werkt in de behandeling graag samen met professionals en naasten die rondom het kind staan. Door kennis en ervaring te delen kunnen we elkaar aanvullen en versterken. Hierdoor zorgen we ervoor dat de behandeling naadloos op het kind aansluit. Op deze manier kunnen we het kind het beste helpen groeien en helpen we hem samen het plezier (terug) te krijgen in de communicatie.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.