Dag van de Logopedie

Gepubliceerd op 6 maart 2024 om 11:35

Dag van de Logopedie

Vandaag is het de Dag van de Logopedie. Wist je dat logopedie veelomvattender is dan veel mensen denken? Het is zorg die helpt als je problemen hebt met spraak, taal, stem, gehoor, communicatie, eten en drinken (slikken), met als doel zelfstandiger te communiceren en kwaliteit van leven te verbeteren.

Dit jaar is het thema: ‘Samenwerking logopedie met andere zorgprofessionals en naasten’. Als bedankje voor de fijne samenwerking met alle kinderen en hun ouders, krijgen de kinderen die vandaag op de praktijk komen wat lekkers mee naar huis🥳.

Kinderlogopedie Reinders is er voor kinderen in Arnhem (en omgeving). De praktijk behandelt uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen. Ik ben gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten bij jonge kinderen (0-4) en OMFT. 

Kinderlogopedie Reinders maakt veel gebruik van spelend leren. Kinderen leren namelijk vooral door te spelen. Het plezier in communicatie (terug)krijgen vind ik het belangrijkste in mijn behandelingen en daarom maak ik veel gebruik van spelmateriaal en creatieve activiteiten.

Heeft u logopedie nodig voor uw kind? Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Momenteel is er geen wachtlijst, er zijn van maandag tot en met donderdag nog enkele plekken vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.